Prodat Dům, Jaureguiberry, Canelones, Uruguay, Calle Berna

Prodat - Cod. 38574

  • Typologie: Dům
  • Oblast: 2210 m²
  • Pocet pokoju: 18
  • Podlazí: 1

Tento 5 ½ Zr. Podlahový / rodinný dům je nový (postaven v roce 2010) a šetrný k životnímu prostředí, se zdvojeným zděným zdivem a mezilehlou izolací, podlahovým vytápěním a solárním systémem na střeše pro vlastní ohřev vody, má také dvě oddělené, prostorné koupelny s toaletou, umyvadlem, sprchovým koutem, Držák na ručníky vyhřívaný a koupelna s zuzügl. Vana, všechny kryty ze žuly.

Více informací na oficiálních stránkách Casa Picaflor!
Kuchyň je otevřená do jídelny a obývacího pokoje, moderní a také velmi prostorná a funkční. Plynový sporák, pračka, pračka a žula kryt a snídaňový bar s integrovaným. Samozřejmostí je internet a satelitní televize. V přístavbě, s přímým vstupem do domu, se nachází garáž, prostor pro vozidlo, také ohřívač vody o objemu 400 litrů a topení. Všechny pokoje jsou světlé, zalité sluncem a vybavené hliníkovými okny, z nichž některé mají dvojitá okna. Všechny pokoje v domě jsou obložené keramickými deskami. Terasa je krytá a vybavená vestavěným grilem (Parrilla). Na pozemku je venkovní zděná sprcha (studená a teplá voda), zahradní zavlažovací systém a dílna, integrovaná s moderním vodním čerpacím systémem, který umožňuje propagaci a nezávislost vlastní pitné vody a dvě 2000 litrové vodní nádrže. Dům má vysokou kvalitu bydlení!

3 dvojdomy (postaveno v roce 2009), bungalov ve stylu budovy, každý s 2 dvoulůžkovými ložnicemi a 2 koupelnami s WC, umyvadlem, sprchovým koutem, žulovým víčkem, plně vybaveným obývacím pokojem s kuchyňským koutem se žulou, satelitní TV, připojením na internet. 3 dvojdomy se nacházejí na stejném pozemku jako hlavní dům, ale jsou odděleně oploceny a jsou v hlavní budově v krátké vzdálenosti. Dvojdomek má podlahovou plochu 140 m2, je postaven z oboustranného zdiva, zateplené a hliníkové armatury. Částečně s dvojitým zasklením. Přímý vstup na zahradu (se zavlažovacím systémem) Terasa s grilem, Bungalovy jsou plně zařízené. Kromě toho má systém vlastní vodovodní přípojku (pitnou vodu). Bungalovy mohou být speciálně obydlené nebo přinášejí jako oblíbený pronájem nemovitostí dobrou roční návratnost.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB