Prodat Domek, Nueva Helvetia, Colonia, Uruguay, Colonia Española

Prodat - Cod. 29675

  • Typologie: Domek
  • Oblast: 156 m²
  • Pocet pokoju: 4
  • Podlazí: 1

Ananda je krásná země, dům s 156m2 obytné plochy, 40m2 bazénu, odehrávající se v ohromující 6ha pozemku s vlastním eukalyptového lesa v idylickém Colonia, Uruguay nachází.



zařízení
Při stavbě tohoto domu, na počátku roku 2000, velký důraz byl kladen na kvalitu a harmonické a velmi zajímavě designově řešeným prostorem.

 

Centrum vily je velký obývací pokoj s otevřenou střechou. To je rozděleno do rozkládací prostor s krbem, prostornou jídelnou a barem, která spojuje obývací prostor s kuchyní. Z obývacího prostoru je přístupný přes chodbu do ložnice.

 

Všechny tři pokoje mají vestavěné skříně. Hlavní ložnice s vlastní koupelnou má také finskou saunu, stejně jako vířivku.

 

Dům je obklopen galerií s různými oblastmi umístění. Malý dřevěný most vede k bazénu s terasou. Úhlové posunutí za domem je další budova, grilovací kout. Kromě typického urugaischen grilování společenské místnosti, to patří garáž s prostorem pro 2 auta a samostatnou koupelnou s rozpočtovými otázkami.

 

Děj má reprezentativní vstup a boční vchod, které jsou na obou extrémech majetku, a tudíž by neměla ohrožovat vlastní plochy zahrady. Dobře udržovaná zahrada byla vyložena velmi pěkně a pohodlně. Na pozemku bylo vysazeno více než 100 druhů stromů a keřů, jako organické ovoce a zeleninové zahradě.

 

Budovy jsou vytápěna plynovým kotlem ve všech pokojích jsou radiátory. Zásobování pitnou vodou je soběstačný.


umístění
5 km Vzdálenost na odlehlých plážích Rio de la Plate, 109km od Montevideo, 70km. K Colonia del Sacramento a odtud 1 hodinu trajektem do Buenos Aires


ostatní
Vila se prodává soukromě. Neexistují žádné další brokerské poplatky. Zájemci jsou další informace v podobě informační brožury s půdorysů a dalších vysvětlení.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB