Prodat Jiné (Pozemky), Punta del Diablo, Rocha, Uruguay, Bosques de la Viuda

Prodat - Cod. 28872

  • Typologie: Jiné (Pozemky)
  • Oblast: 2580 m²
  • Pocet pokoju: 0
  • Podlazí: 0

5 DŮVODY PRO PRODEJ - možnost

5 pozemků společně jsou prodávány v Punta del Diablo, která se nachází v lesích vdovou.

nedotčené, klidné a velmi zalesněná plocha s eukalyptového lesa se nachází v vdovou, s velkým potenciálem pro růst a obnovu a který není využit dosud. Ideální pro realitní investice, s možností mořské farmy. Důvody jsou jen pár minut od moře a od Černého laguny.

Přesné umístění: celá hlava Manzana 449 solární 15, 16, 17, 18, 19 o celkové rozloze 2580 m2 na prodej. V rámci Parque Santa Teresa frakcionaci věnec.

Dostupnost: Jsou 450 metrů od trase 9 a 160 metrů od Punta del Diablo alternativa k zápisu. V současné době je nejbližší otevřená ulice je 90 metrů od pozemku.

Příležitost: V současné době otevřeno ulice nejbližší dosáhne 100 metrů solární a jsou v oblasti hrotu ďábla, který stále zůstává nedotčená a nepříliš urbanizované, což jim atraktivní investiční příležitost, jak se cena zvýší významně do doby, kdy oblast začíná rozvíjet, což vám umožní vstoupit do dnes jedním z nejrozvinutějších míst v Uruguayi s velmi nízkou počáteční investici. V současné době obě ulice, světlo a voda jsou velmi blízko ke slunci, pouhých 100 metrů od hotelu.

Všechny papíry a daně jsou aktuální, ročního příspěvku placeného až do konce roku bytosti. Roční příspěvek vyplácí půdy je velmi nízká, protože normy jsou sjednoceny.

Další poznámky:
1- cena je cena za 5 zemí
2-NO swapy jsou akceptovány.
3-Pozemky se prodávají společně, a nikoliv volné.
4 Uvedená cena je cena v hotovosti.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB